В Икономическа полиция има сигнал, с който явно съм обвинен в

...
В Икономическа полиция има сигнал, с който явно съм обвинен в
Коментари Харесай

Георги Мараджиев: Не се страхувам от арести

" В Икономическа полиция има сигнал, с който явно съм упрекнат в това, че съм провокирал вълнения в Ново село ", заяви пред публицисти Георги Мараджиев, след излизане от полицията, където беше привикан през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

По тази причина бях извикан, като идеята е да бъда измамен съдебна отговорност и да бъда свален като кмет на общината, сподели Мараджиев. Идеята е да ни отстранят такива кметове като мен и да обезсилен и обезглавят партията ни на територията на Пловдив област. Питаха ни за това дали сме провеждали активно мероприятие против полицията и надали не аз дали аз не съм организирал тези събития, за да възпрепятстваме следствията на полицията. А истината е, че хората излязоха непринудено и аз също пострадах тогава. Събитията пострадаха тогава хората да реагират по този начин и да се опълчват ", уточни Мараджиев.

Той посочи, че към този момент три пъти го разпитват и това се прави за да се сплашат хората.

Това е в действителност полицейска инспекция, само че е уведомена и прокуратурата. Привикани са общо 15 индивида за разпит. Не се опасявам от арести, не може и няма защо да ми издигнат и обвиняване. Но се опасявам от това, че по някакъв начин тези събития водят към полицейска страна ", сподели още Георги Мараджиев.

Целта на мероприятието, съгласно него, е да бъдат отстранени кметовете на ГЕРБ, които са 11 на територията на региона, и да се дестабилизира партията. 

Гледайте повече във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР